Maarten van Rossem over populisme: dit najaar bij Studium Generale

Onlangs verscheen Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme.
Leestijd 1 minuut — Vr 26 februari 2010
Populisme

Een boek dat door de val van het kabinet alleen maar nog actueler is geworden, met de gemeenteraadsverkiezingen komende woensdag als generale repetitie voor de verkiezingen in juni. Hoe zal Nederland er in september uitzien? Heeft het populisme gewonnen? Of uit het volk zijn protest door op partijen als D'66 en Groenlinks te stemmen? Zeker is dat Maarten van Rossem stof genoeg zal hebben voor een reeks over populisme, die in september bij Studium Generale van start zal gaan.

Kun je niet wachten tot september? Deze lente houdt Maarten van Rossem bij Studium Generale een lezingenreeks over Lenin en Stalin.

Maarten van Rossem vertelt over zijn boek bij Pauw & Witteman.