Levensvragen: over zingeving, geluk en identiteit

Levensvragen: over zingeving, geluk en identiteit

Weet wie je bent
Hoe vind je uit wat je rol is in de wereld? Met o.a. universitair docent praktische humanistiek dr. Carmen Schuhmann en politiek filosoof dr. Jos Philips.

Klimaatverandering, sociale ongelijkheid, armoede. Soms voel je je nietig bij alles wat er in de wereld gebeurt. Hoe kom je erachter welke rol je inneemt in het grotere geheel? Met o.a. universitair docent praktische humanistiek dr. Carmen Schuhmann (UvH) over de zoektocht naar zingeving en politiek filosoof dr. Jos Philips (UU) over eigenbelang en mondiale rechtvaardigheid. Met singer-songrapper Benjamin Fro.

I.s.m Back to better (UU).

Parallel aan talkshowreeks organiseren we de Ken jezelf-challenge. Op ons digitale platform dagen onderzoekers je uit jezelf en je omgeving te onderzoeken. Daarmee krijg je meer zelfinzicht en draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek. Ga naar www.sg.uu.nl/challenge en doe mee!

Maandag 26 september 2022 (20:00-21:30)
Niet nodig. Let op: vol = vol.
Stream

Weet wie je bent

Samen met wetenschappers onderzoeken we wat het betekent om jezelf te zijn in tijden van toenemende prestatiedruk en studiestress.