Ongemakkelijk gesprek: Seks

4
okt
2022

Ongemakkelijk gesprek: Seks

Uitverkocht
Ongemakkelijke gesprekken
Psycholoog prof. Ine Vanwesenbeeck en seksuoloog dr. Marieke Dewitte praten over seks.

Wat zijn jouw seksuele behoeftes en ervaringen? Erover praten kan beladen zijn, maar is wel belangrijk. We onderzoeken waarom dat zo is met psycholoog prof. Ine Vanwesenbeeck (UU) en seksuoloog dr. Marieke Dewitte (MU). Wat is seks eigenlijk? En wat gebeurt er als je verder kijkt dan de traditionele normen?

De chef-kok van Restaurant De Zware Jongens stelt een speciaal driegangendiner samen met gerechten die aansluiten bij het gesprek van de avond. De inloop is vanaf 18:00 uur. Het programma start om 18:30 uur en kost €32,50 (€25,00 voor studenten).

Hoe werkt het? Je kunt voor het diner reserveren met een aanbetaling van €15 via de ticketlink. De rest van het bedrag betaal je op de avond zelf.

Foto: Jelmer de Haas

De Zware Jongens

De Zware jongens is een 100% onafhankelijk, culinair vegetarisch en cultureel offensief gevestigd aan het Merwedekanaal. Het zinnenprikkelende restaurant met een prachtig podium is gevestigd in het oude Muntgebouw Utrecht. De Zware Jongens beloven alle zintuigen te prikkelen tijdens een bezoek: de koks van Studio Sugar Snap serveren vernieuwende vegetarische gerechten, op de muren van het restaurant zijn de prachtige beelden van de Beeldjutters te zien en uit de speakers knallen feestelijke klanken van live bandjes en DJ’s. Meer info vind je op dezwarejongens.nu.

Sprekers

Datum & tijd
Dinsdag 4 oktober 2022 (18:30-21:30)
Voertaal
Nederlandstalig
Entree
€ 32,50
Aanmelden
Uitverkocht
Direct in je agenda

Over deze serie

Ongemakkelijke gesprekken

In deze serie onderzoeken we de taboes van deze tijd.