Piras

Donatello Piras

Debatleider
2 opnames
Donatello Piras is een veelgevraagd presentator, trainer en gespreksleider met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Binnen het debatinstituut is hij als hoofdtrainer verantwoordelijk voor de trainingsstaf en verzorgt hij regelmatig analyses van (politieke) speeches en debatten voor diverse media.

Piras werkt voor het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs en traint vele organisaties in zijn grote passie: overtuigingskracht. Hij traint politici, ambtenaren en topmanagers - zowel in het Nederlands als in het Engels - en is als gastdocent verbonden aan diverse instellingen. Donatello staat vrijwel dagelijks op het podium als presentator, dagvoorzitter of debatleider.

Donatello is medeauteur van de bestseller 'Debatteren om te winnen' en heeft diverse publicaties op zijn naam staan. Van artikelen en opiniestukken in landelijke dagbladen tot onderwijsmethoden en overtuigtips. Hij is lid van de jury van de Socratesprijs en publiceert regelmatig over overtuigingskracht en schrijft mee aan onderwijsmethoden.